Hos sofia! :)

aah jag lever bara så ni vet! Ska snart medd lisa till city gross :) kram!
 
 
 

KRAM!!

13.13

Hej :)
Idag slutade vi 13.13 och då gick jag och sofia ut till några killar i våran klass och spelade "kung och dam" :D Det va skit kul! :p Sen skulle dom ta bussen hem och då satt jag och sofia kvar och så började det spö regna! Så vi satt där ute med ett litet parably och typ skratta x) Lite pinsamt också när några i 9D sitter vid fönstret där vi satt.... ;)
Ah, men jag kom ialla fall hem för 10 minuter sen! Så snart ska jag fixa mat! För jag ska ju spela match 19.00 och innan det så ska jag klippa mig 18.00 så skiiiit stressigt där!! :O
Ha det görr Bitches!
Forever in my heart!

Hmm RUBRIK

Träningen fick avbrytas tidigare för att det började åska och blixtra!! Sen skulle jag Lisa och Sofia cykla hem och då kom världens blixt och alla 3 bara tjuter och cyklar skit firt hem till Sofia!! ;) Just de jag ska spela match med U-laget imån och det e samling 17.45 och jag ska klippa mig 18.00 så det blir handla stressigt! Jaja nu ska jag smsa och sen sova godnatt!!!

just nu


HAHAHHAHAH!


Vill till dig!

Vi bor så sjukt nära! Varför kan jag inte bara ta mina ben och gå till dig? Jo, för jag blir så nervös! Du säger att jag ska komma och att det kommer bli mysigt men jag blir så sjukt nervös!
 


:(

Haha mina sms e för goa!

Haha om ni fick reda på mina sms som står på min mobil just nu så hade ni dött!! haha omg!
Fast visa sms e lite gulliga så ah ;)

haha vill ni gissa? ;) <3 jag kanske berättar men då måste jag få minst 10 kommentarer!

 

x)

Har man tråkigt så har man!

 


ALLA KOLLAR!!

Godmorgon

Ligger här i sängen och e piss trött!! Ååhh, erika somnade igår när jag satt och pratade med Adam :) Sen vaknar hon av att hon hörde sig själv snarka och hon tyckte det va skit läskigt sen somnade hon om! Då fick jag ont i magen och fick gå upp och äta torrt knäckebröd! (funkar faktiskt mot ont imagen) Sen somnade jag, nu ligger jag här och tänker! Jag måste få tag på en person idag!!


Annars ska jag inte göra så mycket idag utan bara slappa och träna vid 19.30 kom och kolla Ytterns IP! :D
Imån ska jag klippa mig!!! :O :O :O :O

Jaja, nu får ni hade så gött nu ska jag äta ostbågar ! :)
 
 
världens sötaste katt!

ErikasötasteGunnesson!

Sitter i soffan och smsar med Adam och väntar på att erika ska komma :D Hon ska sova här idag, va sjukt längesen vi träffades och bara pratade och myste! Jag har en hel del jag måste berätta för henne! :(


Ps. Det kommer upp en sak som jag ska göra sen! Är så sjukt nervös så det finns inte! Gissa va det är? En ledtråd: Sjunga!

 
 

Du och jag föralltid gumman!!


Att slå någon minns man länge men ett ord kan finnas resten av livet!

Åhhhh!!!
 
Det är svårt att le när men gråter som fan!!

Hihihi

Har precis kommit hem fråne en sak och e lite små glad nu ;) men berättar mer senare.

Hihhi :D 


Torget ;)

Yao sitter på torget och har trök, ska snart ha klassråd. jippi....! Sen sk avi ha spanska och som vanligt så har vi cecilia -.- jaja ha det gött ;) <33

Yttern!!

Tjoo!! Idag har jag varit på yttern sen halv 9-.- ja och några andra tjejer va funktionärer! Jag och Pernilla Svensson satt tillsammans och typ dampa :) nu smsar jag med söta personer sp ha det gött!!

Åhhhh!!! :@

Har varit på yttern hela dagen och sp bestämmer jag mig för att cykla hem och jag vet att mamma e hemma och huset e öppet men så mötet jag mamma på väg ner igen och jag bah; jag har nyckel! Men när jag kommer hem visar det sig att jag inte har det -.- åhh så nu sitter jag på gräsmattan och e skit sur!!! FML!!!!

Jaop så blev det

Jag valde ytterbyskolan! Eftersom jag kände att jag kommer sakna för mycket om jag byter! Jag kanske gjorde helt fel men det känns rätt bra nu! Då vet ni det! -------------—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- JAG HAR FÅTT EN IPHONE 4 VIT!!!! :D GLADTJEJ_97!!! Men ha det gött! ;*

Idag.,,

Ställde klockan på7 den ringde jag stängde av den och somnade om och vaknade vid halv 11!! Jag fattar fattar inte hur jag ska orka gå upp 6.30 varje morgon!?! Jaja sen gick jag upp år frukost sen vid 3 tiden så gick ja till Sofia och vi drog till yttern och dampade loss sen åkte jag hem åt mat sen va det träning :) och ju ska jag sova kram kram!!

Godnatt sötnisar ta hand om er

Så ny ska jag försöka sova (igen) har legat i sängen sen halv 10!!!! Fast jag se ju smsat!! Just de jag har fått...... Haga ni får reda på det imån! Kram kram' Ps. Fortsätt att kommentera mycket annars slutar jag!!!!

Outfit!

 
 
Bilderna gör inte rättvisa åt skjortan!
 

 
Haha ni får aldrig reda på vad det står i detta långa meddelande!!
 
Love my phone! Fast idag kanske jag kommer få lämna ifrån mig den :(


when I came to Spain and I saw people partying I thought to my self what the fuck!

JUST DOM ORDEN JAG VILL SÄGA NU!!!

WHATA FUCK!!!!!!!


Börja igen?

Hej, Jag har funderat lite nu jag har funderat på att börja blogg igen! Vad tycker ni?

JA eller NEJ??


Skriv en kommentar om ni vill att jag ska börja igen! Och skriv vad ni vill att jag ska skriva om!

Ytterby VS Änglagårdsskolan?

Ja, då kom jag till den dagen då jag måste bestämma mig!


FY FAN!!!!!!!!!!!!!!!!! FML!

Love is not for me ♥

Att kärlek skulle vara så jävla jobbigt!!

Det är så himla lätt att älska någon, men så himla svårt att få någon att älska en tillbaka! 

Önksar bara att det kunde vara vi! Jag längtar tills vi kommer träffas! Jag undrar vad som händer då?


 


Ja är med och tävlar!

 
Jag är med och tävlar hos Jylice & Fanny om en goodiebag från BikBok! :)


RSS 2.0