Blyger?

Att man är blyg kan vara ett stort problem för många många när det kommer till att flörta.
Att skapa en charmig ögonkontakt kan vara jobbigt om du inte känner dig helst säker på dig själv. Det gäller att jobba på självkänslan. Tänk att du är bra och på vad som är bra med dig. Dina kompisar gillar dig, så varför skulle inte en kille gilla dig? 
  

SKRIV NER
Ta ett papper och en penna och skriv ner allt som är bra med dig, alla posetiva egenskaper. Vad gör dig till en superbra kompis och en cool flickvän? Läs vad du har skrivit och peppa dig själv! Du är bäst!

SNACKA OM DET
Många känner sig osäkra när det kommer till romans och ibland kan det kännas bra att snacka med en kompis och prata om varför man inte vågar och hur man ska göra om man ser någon sötnos. Men kom ihåg att ni ska göra varandra modigare -inte osäkra!

VAD SKA VI PRATA OM?
Att veta vad man ska säga när man inleder en flirt kan vara jobbigt, men det finns säkerligen en massa saker som ni har gemensamt. Vilken attraktion han ska åka nu, vad tycker han om att att göra på sommaren?

SO WHAT?
Okej, du frågade den där snygga killen på stranden om en dejt- och han sa nej. Pinsamt oh du vill bara sjunka ner i sanden och försvinna, men vadå? Det är ju hans förlust  och du har blivit en erfarenhet rikare. Fega inte ur, våga fortsätta flirta!!!

Dag 4- Detta gör mig glad!

Det är mycket som gör mig glad men jag blir glad när jag får gulliga komplimanger och sms av någon :) Och när jag är med mina vänner och bara chillar och njuter då blir jag glad!

JAg kan inte peka ut något speciellt som gör mig glad men om jag får komplimanger blir jag ganska lätt glad :D 

Ah, lite jobbig fråga egentligen vad som gör mig glad.....
:) jaja kram! 

ajaj, ont!!

Hejsan ;)

Idag har jag ju varit på Lökeberg med goa bruds :D Vi har badat och simmat och solat och ätit glass :D Jag och Jenny var helt galna och typ simmade överallt och hoppade som galningar :D  Det var jätte varmt i vattnet :) Sen så körde Charlotte ( lisas mamma) hem oss och nu har jag duschat och nu sitter jag här och luktar papaya :D  Snart ska jag börja packa för jag ska till jenny och sova där :) och hon har tjatat på mig att jag MÅSTE ta med Sex and the city 2 ;) så det blir att se den idag :D

 
 
 
 
ASG! HAHA:P
 

Lökeberg

Hejsan :) vaknade för en timme sen :D Snart ska jag ta bussen till Lökeberg med Lisa JEnny och Sofia :D 

Så dålig uppdatering idag ;) kram

orkar inte

det har hänt en grej så orkar inte blogga

godnatt :(

Dag 3- Mina föräldrar

Min Mamma: Min mamma heter Pernilla Margaretha Angberg och är 30+ :P Hon jobbar på Bokia AB (lägg märke till AB) så alltså inte i butiken utan på lagret typ. Hon köper in massa böcker och pennor och sånt :D Min mamma är helst fantastisk, vi är väldigt lika i sättet så därför blir det lätt konflikter i mellan oss men samtidigt så förstår vi varandra jätte bra, och jag har alltid haft lite svårt att prata med båda mina föräldrar om saker och ting men nu har det blivit lite lättare. Ah, jag vet inte vad jag ska skriva mer så aa :)
 
ÄLSKAR DIG
 
 

Min pappa: Min pappa heter Hans Peter Angberg, och eftersom jag nu skrev Hans peter så betyder det INTE att han heter det, han heter Peter. Han är 45 tror jag, och jobbar som brandman i kungälv och han älskar sitt jobb! Alla mina kompisar tycker att det är coolt att jag  har en pappa som är bransman men det är det inte, tycker inte jag.... Men när jag var mindre så om jag somnade på soffan eller på golvet så var det alltid pappa som bärde in mig i min säng och bäddade om mig, och det har alltid känns bäst på nåt sett! Samma sak om jag mår dåligt så vill jag att pappa ska hjälpa mig!
 Ah, vet inte vad jag ska skriva mer nu så hejsvejs!
 
ÄLSKAR DEJ


VÄRDET ♥♥♥♥

Älskar vädret och ät ute hela tiden fast va tvungen att uppdatera lite men som ni säkert har sett så har det varit dålig uppdatering idag men det är ju därför :D


Så puss


utesimbadet med snyggingarna

Jepp, kom precis hem från utesimbadet :) >Var där med Lisa Petersson och Erika Gunnesson :D Två riktigt snälla tjejer :) Om det är några killar som läser så sök på dom på facebook Lisa Petersson och Erika Gunnesson :D 
                                                                                                                                                                   

Vi träffade några goa kompisar och badade med dom och så :D Sen så hade Erika med sig Hawaii Tropic Olja som vi använde och smörjde in oss med :D Så impn blir det väl samma sak tror jag :) nån som hänger på?? Kommentera i så fall :D

Nu ligger jag på gräset på ett täcke och äter jordgubbar i nougat sås :P :P :)

 

  
 
Sommar!!!!! :D

tjooooooooooo

tjenare tjenare ville bara säga att idag har jag haft tjejkväll kul ända tills det gick åt skogen...............

Jaja , bilder kommer :D

Nu...

Nu håller jag på att städa och fixa i huset eftersom det kommer lite goa människor hit ikväll :D JAg ska fixa massa lekar och annat bus :D

Jag har tjatat på min pappa att jag vill tapetsera (stav) om i mitt rum (igen) jag gjorde ju om mitt rum för ca 1 år sen men har tröttnat så jag har tjatat på pappa nu och eftersom han har glömt att fixa klart i mitt rum så sa han kanske så nu ska jag åka in till colorama nån gång och kolla på tapeter :D

 
Det finns massor av tapeter som e snygga kan ni som läser kanske skicka en bild på någon tapet som ni tycker e snygg skicka till: [email protected] Snyggaste tapeten får en länkning!

Dag 2-Mitt favorit ställe

Mitt favorit ställe är nog på mitt sommarställe, där är det jätte fint och hur lungt som helst man kan sitta nere vid havet och höra fiskmåsarna och vågorna och se solen sakta sjunka ner, (poesi...)
Ne, men det är verkligen hur fint som heöst där tycker jag :)

Sen har jag även ett till ställe som jag gillar att vara på och det är på Yttern, jag känner mig liksom lugn där, man kan typ gå ner dit och bara ligga på konstgräsplanen och bara kolla upp i himlen :D 

 

godmorgon,

Godmorgon (gäsp....)

Sofia vaknade precis och jag vaknade för typ en halvtimma sen :( Men snart ska vi väll upp och äta frukost och sen ska vi plocka bort i mitt rum och sen så ska jag fixa inför ikväll :D Jaja, nu ska vi äta puss!


Sova över

Aa, sofia ska sova här idag så aa, imån så ska jag inte göra så ycket utan bara städa och fixa inför kvällen :)

Men aa hejsvejs :D

Dag 1- En bild på mig+ 10 fakta

 
 
1. Hela mitt namn Isabelle Margaretha Angberg
2. Mitt födelsedatum 1997-04-28-****  Alltså 28 April
3. Jag har väldigt lätt på att säga saker till folk, alltså inte skvallra, men saker som handlar om mig själv.
4. Jag har blivit sviken 3 RIKTIGA gånger!
5. Jag vill färga mitt hår brunt
6. Jag vill ta hål i naveln.
7. Jag har ett förhållande med Fredrik Gustafsson.
8. När jag blir 20 så SKA jag ha kommit in i Svenska Damlandslaget.
9. Jag är väldigt feg i verkligeheten när det gäller killar och kärlek!
10. Jag gillar att läsa tidingen på morgonen.


Kram,

Nu sitter jag uppe :O det kommer nämligen en städerska hit vid halv 9 och jag vill inte vara hemma då så jag ska ner till sofia och äta frukost och SOVA!!!



Jepp, så här blir det :D

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 - Mitt favorit ställe
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Detta gör mig glad
Dag 5 - Kärlek
Dag 6 - Mina drömmar
Dag 7 - Detta vill jag göra innan jag dör
Dag 8 – Typ av killar jag faller för.
Dag 9 - Bilder som får mig att må bra
Dag 10 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 11 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 12 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 13 – Mitt favorit minne
Dag 14 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 15 – Mitt drömbröllop.
Dag 16 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 17 - Någon jag tycker är snygg
Dag 18 – Innehållet i min väska.
Dag 19 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21– En låt som får mig att gråta.
Dag 22 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 23 - Min pojkvänn
Dag 24 - En bild på mig idag - och vad jag hade på mig



Resor!

Här får ni se vilka länder jag har varit i! Jag har varit i vissa mer än 1 gång :D

 
Danmark
 
England
 
Tyskland
 
Grekland
 
Mallorca spanien
 
Kanarieöarna 
 
Norge 
 
OCH THAILAND MEN ORKADE INTE FIXA EN BILD x) OCH SÅ KLART SVERIGE :p

Fortsätt så här nu!

Gud va kul det är att blogga när man får massa kommentarer! :D liksom man blir liksom på bättre humör varje gång man ser att någon har kommenterat :D

SÅ FORTSÄTT SÅ! :D :D :D :D :D :D


Trodde verkligen på det! Varför?

Jag tyckte det var jätte kul alla kompisar! Sen växte man upp och man såg bara alla problemen! Jag såg verkligen ALLA! Du va bara du FÖRST rolig bra på det du gjorde, men sen så hände det något? Jag litade på dej, berättade allt om min kille och fick tips tillbaka! Men sen vet jag inte vad som hände!!

Ser du detta så kan jag bara säga att jag kommer sakna dig och allt annat omkring det! Jag kommer gå ifrån nåt som jag kommer sakna otroligt mycket!

Ett inlägg som skulle upp för ganska länge sedan!!

Tjoo, Nu sticker jag ut och solar ska också läsa lite ur den spännande boken Cirkeln! Ni borde läsa den den är skit grym!
 Kyssen!
 


HAHAHA

:) 

Lite mer info om förra inlägget

JAg är skit glad över en sak som troligen kommer hända!! Jag kan inte säga än vad det är men glad e jag ;)

JAG = SKIT GLAD!!

JEPP RUBRIKEN SÄGER ALLT!!!

Glad midsommar allihop!! :D

PUSSS!

Sv; angående Lunchkonsert.

Jag har haft några som har frågat mig om jag vill/kan vara med på en lunchkonsert och jag vill såklart men är så rädd för vad andra ska tycka :S Så vad tycker ni? JA/NEJ?

För er som inte vet,så är en lunchkonsert som en konsert som vi har på skolan 1-2 gånger per termin :) Då får alla som vill vara med och uppträda och oftast är det såna som går i musikklass vilket jag inte gör och därför tvekar jag :)


godmorgon!

Tjoo :D 

Hur e det med er idag? :) Själv är man seg som vanligt -.- Men idag väntar en spännande sak ;) Jag ska nämligen åka motorcykel till mitt sommarställe :D Skit kul :D Hoppas bara emma är där annars får jag vara med mina gooa syslingar ;) Men nästa vecka kommer bli "awsome" :D

Måndag Fixa inför tjejkvällen 
Tisdag
Tjejkväll!!  
Onsdag Se om min älskling vill vara med mig :)  


Sen får ni inte veta mer ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Puss hej!

Rubriken är träna! SNÄLLA LÄS!

När jag sitter i omklädningsrummet och känner mig jätte trött och skit deppig och tränarna kommer in och säger ´komigen nu tjejer ut på planen´! Precis när jag ska gå ut säger jag till mig själv " Komigen nu isabelle, du är bäst! " Och när jag väl är på planen och vi ska börja springa så glömmer jag allt och bara tänker på fotboll och jag känner mig FRI för er som inte spelar fotboll så kan ni inte förstå hur den känslan känns! Det är helt sjukt!! Och eftersom jag känner så här så så betyder väl det att jag ÄLSKAR FOTBOLL!  Vad som än händer om jag byter lag/klubb eller om vårat lag inte finns kvar om 1 år så kommer jag alltid ÄLSKA fotboll! Tro mig!!! Jag SKA vara inne i svenska dam landslaget när jag är 20! Det spelar ingen roll om jag inte kommer med till stadslaget utan jag ska in i landslaget! Ingen kan slå mig om jag tänker så här innan varje match och träning då finns det bara jag! Hur viktiga kompisarna än är så är det bara fotboll!!! MEn jag glömmer aldrig mina kompisar!  JAG KÄNNER MIG FRI SOM EN FÅGEL!  

Skriv på då!

Asså du som kommenterar HAHAHAHA LULZ, kan ju bara fortsätta skriva! Jag bryr mig inte! Liksom om du bara ska håna mig så kan du ju skita i att läsa min blogg!!  Liksom har du ens ett vettigt svar på varför du skriver så och varför du läser min blogg?

Du kanske inte tycker jag sjunger bra, men jag har kompisar en kille och flera vuxna som säger jag är skit duktig! Till och med 100 spanska människor har sagt att jag var bra :O så gå och dö eller nåt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drar på träning :)

:D

Av längtan till dig! Säg vad ni tycker!

 
Aa, den hackar men det ni hör skriv och säg vad ni tycker! JAg har lyssnat på den här låten sen jag var 3 år! Och någon dag ska jag framföra den på en speciell sak!

Outfit och aa ni vet.....

 
Enkel outfit  Ett vitt linne svarta leggins och en svart kofta :D
 
Oj, igga faceet! :D

Haha, prövade en annan sak med legginsen :D
 
HAHAHAHAHA!
 
SMILEEEEEEE!
 
Håll hakan högt vad som än händer elr? ;)
 
Det gula är ett lääppsyl från USA med Bivax som är jätte bra, man får skit mjucka läppar, jag tror faktiskt killar föredrar mjuka läppar än sticksiga? ;)
Och det andra är en ansiktsmask som är skit bra, är från Ett spa :D
 
Här ser ni då hur man gör med läppsylet för er som inte visste? x)

Är det några som läser min blogg?

Aa, svara gärna på frågan!

Denna låten kommer jag lyssna på i sommar!!!

 

Man kan inte sitta stilla till denna låten :O ;) :) :) :)

I NEVER KNEW!!

                              Trodde aldrig man kunde sakna någon så här mycket men oj vad fel ja hade! 
                               Varje gånga jag kollar på smsen jag har fått och bilderna på dej så börjar jag 
                               Gråta!? Vad är det för fel på mej? Kan någon vara så snäll och förklara?
                                Du finns i mitt huvud när jag går och lägger mig jag drömmer om dig, du är den 
                                 första jag tänker på på morgonen när jag vaknar, du finns i mitt huvud hela
                              dagen!  Jag tänker på dig HELA tiden!


                              Önska bara jag kunde våga mer! 
    
                              Även fast några ord snurrar i mitt huvud hela tiden så går det inte! Orden
                              som snurrar runt är:
Man måste våga, annars kommer man ingenstans! 

                                                                                                                                                                    
                                                 
                                                                  JAG ÄLSKAR DIG!


Tack så himla mycket tjejer! Har haft så himla kul!

Tack så mycket alla tjejer i Kkif! Jag har haft så himla kul och lärt mig så mycket! Jag ångrar inte en sekund att jag åkte med!! Oj vilka minnen jag kommer ha med mig!

Tack tjejer!!   :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Till alla mina läsare!

Jag vet att man inte ser headern och jag orkar inte fixa det så om det är någon som vill göra en header till mig så smsa eller maila: [email protected]


kram

Twilight- Breaking dawn!!

 

ÅÅ VAD JA LÄNGTAR TILL S DEN KOMMER UT!!!
18 NOVEMBER!

en liten outfit

 
 
Ser ni min solbränna? ;)
 
;)

Åå, vad jag saknar min älskling!! Om du läser detta så gillade jag verkligen det vi sms:ade om igår ;)

"Bloggpaus"

Kommer inte blogg på ett tag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sluta!!!

Assa ni som kommenterar som Anonyma ni kan sluta for ni kommer liksom inte fa svar!!!
Sta for vad ni skriver istallet!!!

Grekland!

hejsan <3
Sitter i grekland nu i 30 graders varme och kan inte skriva a med tva prickar over .P och inga smilesar heller......
Idag har vi akt i bergen med en bil som vi hyrde och vi var borta i 7-8 timmar tror jag
Och om jag inte har skrivit det s[ ska jag dagen efter skolavslutningen aka pa fotbollscup till karlstad med lisa petersson och manga fler men m[ste dra nu har typ en minut kvar av tiden <333333333333

Ellen här ..

hej alla söta isabelles bloggläsare! :)

Isabelle har ju åkt till grekland nu ( fuskigt! ) saknar henne....... men hon bad mej att gästblogga så ja jag kommer nog skriva nått mer inlägg inann isabelle kommer hem :P
men det är ju så sjukt fint väder ute just nu! klarblå himmel! så jag kommer nog inte sitta på dagarna och skriva inlägg. men min dag idag har sett ut såhär:
åkte till Instön, gick ner t stranden och jag badade i havet! :O kallt men ändå grymt skönt.
sen åkte jag t marstrand oh köpte glass ... mums!
ja så har min dag sett ut.
men nu får ni läsare ha d så bra!...

hejdå :)

FLYGPLANET!!

[tidsinställt]

Nu ska planet lyfta och då sitter jag i flygplanet rädd som en liten 3 åring!! Jag HATAR  starten och landningen på en resa!!!!


Jaja, snart så e det värme och sol och bad!! :D


-

Anonym om Idag,:
du är ju aldrig med emilia ebba moa eller jonna .


Sv: bara hatar folk som e tykna och e anonyma! Liksom stå för vad ni skriver bara omoget :O Jo, jag e med dom i skolan!!!!!! Mer än du för vem vill vara med en som inte vågar säga sitt namn?? :D
03 Juni, 11:41

Tack, Tack, Tack Gulliga Jenny!

Tack så jättte mycket Jenny för den fina designen :D JAG ÄR HELT KÄR!!!
Vad tycker mina läsare? Hiss/Diss?? :D :D :D :D 

 

GÄSTBLOGGAR !

HEJHEJ :D, jenny här ;), Isabelle har åkt till GREEEKLAAND, så hon frågade mej om ja kunde gstblogga lite så ni har lite att läsa om undertiden ;)), kan berätta lite vad jag har gjort idag då.., först så var jag hemma hos mormor och morfar ;), sen åkte jag till lisa så vi va med varandra en liten stuund (y), efterdet åkte jag hem så skulle mamma ut och springa så jag tog cyken och cyklade med :), och efter deeett såå åt jag jordgubbar hemma hos maria *mums !, haha a det var det jag gjort idag :pPPpppPPpppPpPP


Ingen mer bloggning idag tror jag :D

Jaag kommer inte blogga mer idag hejsvejs!!!  :D

MÅSTE GÖRAS IDAG!!

 

Åker ju imån så e lite stressigt nu!

Bilder som jag har glömt ladda upp!

 
 
 
 
 
 
HAHAHAHA
 

Igga min min :D

Selena Gomez och Justin Biebers galna "hångel"resa!!

Som ni säkert redan vet så har ju Justin och Selena varit på en resa till Hawaii :) Och under tiden där så har dom visat sin kärlek på många olika sett!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
 
LOVE IS IN THE AIR!!!

Idag,

Hejsan :D

Idag har det varit en fotbollsdag (förvånade) ?
Först slutade jag 11 idag så jag gick hem eftersom jag skulle ner till Göteborg och träna på Änglagårsskolan, eftersom min mamma så gärna vill att jag ska börja där! ;) Jag VILL verkligen börja där men det som e så jobbigt e alla gamla kompisar!!! Typ, Ebba Moa Jonna, hugo, kaiser, Emilia. OCH FREDRIK SÅ KLART!!! :( :( :( :( så jag sitter liksom i kläm!!!!!
Jaja, sen åkte ja hem duschade och sen åkte vi till farmor för hon fyller  år Grattis till henne (y) Sen va det match med juniorerna borta mot näset! Jag fick jätte mycket beröm men kände mig såklart inte bra, så jag e lite nere nu, PLUS att jag inte har träffat fredrik på en vecka eftersom han ha varit sjuk och åker till norge imån :( Men när han kommer hem ska jag vara med han ;) ;) :P

Men nu ska jag la ta och göra mig klar för att sova :) E sjukt trött?!! :O

Kram
xxx

RSS 2.0