Blyger?

Att man är blyg kan vara ett stort problem för många många när det kommer till att flörta.
Att skapa en charmig ögonkontakt kan vara jobbigt om du inte känner dig helst säker på dig själv. Det gäller att jobba på självkänslan. Tänk att du är bra och på vad som är bra med dig. Dina kompisar gillar dig, så varför skulle inte en kille gilla dig? 
  

SKRIV NER
Ta ett papper och en penna och skriv ner allt som är bra med dig, alla posetiva egenskaper. Vad gör dig till en superbra kompis och en cool flickvän? Läs vad du har skrivit och peppa dig själv! Du är bäst!

SNACKA OM DET
Många känner sig osäkra när det kommer till romans och ibland kan det kännas bra att snacka med en kompis och prata om varför man inte vågar och hur man ska göra om man ser någon sötnos. Men kom ihåg att ni ska göra varandra modigare -inte osäkra!

VAD SKA VI PRATA OM?
Att veta vad man ska säga när man inleder en flirt kan vara jobbigt, men det finns säkerligen en massa saker som ni har gemensamt. Vilken attraktion han ska åka nu, vad tycker han om att att göra på sommaren?

SO WHAT?
Okej, du frågade den där snygga killen på stranden om en dejt- och han sa nej. Pinsamt oh du vill bara sjunka ner i sanden och försvinna, men vadå? Det är ju hans förlust  och du har blivit en erfarenhet rikare. Fega inte ur, våga fortsätta flirta!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0