hos emil

Hejsan :D
Just nu sitter jag hos emil min gulliga pojkvän! älskar han otroligt :) men nu måste jag gå kram !
Bild i repris!

Ciao bellá!

Hej!
Hur mår ni? :)
Själv mår jag toppen ;) Vi har svenska nu och jag längtar sjukt mycket tills vi slutar för då ska jag hem till emil ! :D
MEn här kommer lite bilder!
Pontus
JAG!
EYE!
HAHAH ASG!

Älskar dig!

Gulligaste pojkvännen i världen! Du betyder allt älskling! JAG ÄR SÅ KÄR!


Hemkunskap!

Woho! Nu har vi hemkunskap, jag är grym! ;) fast vi lagar inte mat utan pratar om Näringslära ;) jaha nu måste jag lyssna! :)
Kram!


Dagens outfit!

Jaop dagens då!


Rummet!


Kommer sakna!

Om det händer....


Bilderna på rummet kommer!

.

Ny städat och fixat :)

Såå äntligen nu har jag städat klart! Phuu det va ganska mycket som skulle göras! Damma, byta sängkläder, plock bort på golvet, skrivbordet, byrån mm! Men nu är jag klar! Har även fixat lite ljus också :)<3 MYSPYS! Blev ganska sur på mamma förut :/ ååh varför kan hon inte bara säga ja?! <33 jaha här kommer lite bilder på rummet
Puss!


Hello?

SVARA NÄR HAG FÖRSÖKER FÅ TAG PÅ DIG?!!!


Smallville

Hejhej!
Slutade 13.50 idag, ganska chill! :) så nu ligger jag i soffan i och kollar på smallville! Finns typ inget bra att kolla på! <3 men jag ska väl ringa emil lite senare och tjöta lite :)
Ha det bra!


Hahahah

För er som skriver kommentarer om att jag och emil bara går
Förbi varandra ibland sluta med det! So what att vi gör det? Ni vet ju inte hur
Det är när vi väl är med varan! Ni vet inte hur gullig han är! Ni vet inte va han säger till mig! Så lägg av!


On our way to Oasen!

Tjoo!
Nu sitter jag på väg till Oasen för vi ska ha "klädsim" :D jag älskar att bada! Så detta blir nice! :) märker ni att det är väldigt bra uppdatering idag? ;) det är pågrund av blogg.se appen! Den är grym, huh? :)
Aja har det bra! <3


Mentorstid!

Nu sitter vi och pratar om dagen på Kongevi, alltså igår! När vi sprang ;) ah men nu måste jag lyssna kram!<333


Sometimes life is easy and somtimes life is tough!

Ååh!!!


Godmorgon!

Godmorgon!
Nu sitter jag på spanska lektion och trökar -.- mår inte speciellt bra för det jag hänt en massa saker som bara gör mig ledsen! ;( och jag kan inte träffa emil idag för han ska till
Göteborg med klassen :/ ååh allt är Piss!
Men imorn ska jag få vara med min Goa kille och oj vad jag ska pussa på han!<3
Men nu måste jag jobba så ha det bra solstrålar!
<3


Ähhm........

Ah bloggtorka? !
Skriver när jag har nåt att skriva om!

Så rätt!


jag är med och tävlar

JAg är med och tävlar om Biljetter till Britney Spears och hennes nya parfym!
Motivering: Min favortit parfym är Fantasy för att den luktar sjukt gott och man känner sig fräsch när man bär den, Min favorit låt av britney är I wanna go! Den är sjukt bra!
va med och tävla du med http://thaipinnen.blogg.se/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-konsert-oc.htm
LOVE!

SPK

Fick en fråga om vilket lag jag har bytt till? Jo jag har bytt till Kärra IBK :) ett grymt bra lag med fokus hela tiden :)

FINAL!

Wiiiee!
För er som inte visste det så har ju jag byt innebandy lag och vi spelar en cup i helgen som heter bästkustcupen och vi är i A-final så TAGGA NU BRUDAR! Fan va jag älskar er! Har inte spelat med er länge men ni har varit så gullig och jag har haft så kul! Fast det ända jobbiga är att emil ska kolla på matchen imån så aa :/ men fan va glad jag är nu!
Just de, vi ska möta Pixbo i finalen, vi spelade 1-1 mot dom i gruppspelet så det är bara att "trampa" på ;)
Ha det bra lova yaah!
Göllig!
Just de, emil är i kvartsfinal i samma cup så de e najs ;) <3

jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar på Söta josefines blogg ---> http://josefineefoughman.blogg.se Jag tävlar om ett Iphone skal, www.iphoneskal.se ! Tycker detta skalet va snyggt så aah ;) <3 Gå in där du också!

I've never felt like this before. I'm in love.

Att vara kär  är nog den bästa känslan som finns! varje gång jag är med Emil så är det som om tiden stannar. När han går så saknar jag han redan efter några minuter, om jag fick bestämma så skulle jag vara med han hela tiden!

Han är mitt allt, han finns där när jag behöver han, och det bästa av allt Han älskar mig för den jag är!




right now

Sitter i sängen och pratar med älsklingen :) ojoj jag kan inte sitta skriva och prata i telefon samtidigt kram hej!
HAHA RANDOM!

bloggtorka!?

Ähh jag har typ bloggtorka eller nåt! jag vet inte vad jag ska skriva om så kommentera och säg va ni vill veta! kram!

SVENSKA -.-

Tjolahopp Tjolahej!
Hur är det med er? :)
Själv mår jag tippen toppen :P är lite hyper nu eftersom vi har trök lektion, och det är så tyst och då vill jag alltid skratta.... Som på musiken... ÅÅH jag saknar sofia! :( Kommer hon inte imån så blir jag arg på henne,!!
Men nu måste jag jobba annars så får läraren damp på mig!
Puss♥!
Bara för moa är snygg!  Avundsjuk tjej här!

iHola! Me llamo Isabelle

Heej!
Nu sitter jag i klassrummet och har spanska.... -.- Hatar det!
Fast jag ska försöka få ett A i det! (för er som inte vet det så har vi fått ett nytt betygsystem, alltså A B C D-E F, A är bäst och sen E och F är sämst! :(
Idag ska jag väl typ vara med Sipa om jag får tag i henne ..... Ah checka brudens blogg--> http://sipaaamin.blogg.se
Så sipa om du ser detta så smsa eller ring mig!!!
Bruden är schnyggg!

Fan

Ett ord kan göra så himla mycket skada! Det är helt sjukt!!
FAN!


JULIA, MOA, ISABELLE!

Tjoo! Sitter i navet och pratar med Julia och Moa om gamla minnen, och killar..... Men själv sitter man och tänker på emil :( miss him ohh yeaa !


Nu måste jag jobba!  <33333333

SOMMAR!

SPK

♥♥Har fått en fråga (eller har fått den ganska många gånger) om det inte känns konstigt att vara tillsammans med emil eftersom att det är fredriks kompis?
Nä det gör det faktiskt inte, om det inte vore för fredrik skulle jag nog aldrig vara tillsammans med emil! Och jag är sååååå sjukt lycklig nu så ni anar inte! ÅÅH ÄLSKAR DIG EMIL! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
MIN MIN MIN BAAAARRRRAAAA MIN! <3

NO x 4

Godmorgon ♥ !
Hur mår ni? :)
Själv är jag på toppen humör :D Vi hade idrott första lektionen och vi var med 7e -.- men jag hade skit kul, och efter idrotten cyklade jag och sofia göransson till CityGross och kpte lite "mat" :P Men när vi skulle cykla hem så skjutsade sofia mig på min cykel och då kommer polisen i mot oss!!! fatta vilken panik sofia fick då eller? :O Men det gick bra och nu sitter vi på NO lektionen :D Vi ska 4 NO lektioner idag i rad!!!!
JAja ha det gött puss!
BILDLÖST INLÄGG!

Tjoo bre vad händer yao?

Ähhmm random rubrik? ....
Jaja, hejsan sötisar!
Har precis duschar har tränat i det mysiga vädret, eller vad säger ni ? :) men det va riktigt gött att träna ändå, bara träffa tjejerna och bara lira fotboll, kul kul! :D
Jaja nu ska jag t nåt att äta pussåkram! <3
HAHAHAH

Hemma

Hejsan :) !
nu är jag hemma från Emil, eller ah jag har varit hemma i 1 timma kanske vet inte (?) vi typ myste, kolla tv och åt tårta! ME LOVE! Det är galet vad jag är kär!?
Jaja, nu ska jag väl plugga matte -.- orkar inte......
Just det jag måste ringa sofia också! hon ska ut och segla med konfan -.- så jag ska klara 2 dagar i skolan utan henne!!!? ;O
puss hej!

2011-09-18 ♥

Goodmorning sunshines! ♥

Hur är det med er? :)
Själv mår jag toppen, vaknade av att det va skit varmt i mitt rum men jag är också nervös för en sak (kommer inte ta upp det på bloggen) så kanske va därför det blev så varmt!
Idag ska jag vara med Emil igen, han kommer och hämtar mig snart tror jag (?) jag fick inte lämna min lillebror ensam så måste vänta tills mamma kommer hem.... (segt!) Men vi ska la typ bara chilla på´t! :D
Vad ska ni hitta på idag? :)
KrAm! <3
MISS!!!!

Fight for who you are

Godkväll kära bloggläsare! ♥ 
 
Jag kanske ska berätta varför jag inte har uppdaterat så bra? Jo jag har faktsikt ett liv utan för bloggen, och idag har det varit fullt upp!

Det började med att Emil smsade mig och väkte mig och då var klockan halv 10 typ....(?) så frågade han om jag ville hitta på nåt idag jag bah; ah visst men jag måste gå upp först x) så jag gick upp och fixade mig och städade för vi skulle vara här, men när han kom så körde han oss till yttern sp kollade vi på hans kusin som spelade, dom vann med 4-0 tror jag (?) och jag fick vara linjedomare!!?  så jag kände mig jätte elak fö remil stog och frös :( Sen åkte vi hem till emil och myste sen skjutsa han hem mig ;)

Sen smsa jag med erika och då träffa jag henne en stund i kastellegårdshallen och prata lite träffade även emil där x) Hahah,  ;) och nu ligger jag i min säng och har sjukt ont i nacken :(

Jaja ha det gött!
kommer kanske upp ett inlägg senare omjag orkar! kram! ♥
<3 
Bild från i sommras!

Godnattich!

Har tränat ätit och myst så nu ska jag sova! Pussss!!!

SPK

Anonym om klassråd men tankarna på vift:
brukar du och Emil eller vad han hette när ni träffas prata medvarandra eller vad gör ni ? och typ träffs i i ett hörn eller vågar ni typ pussas och sånt när andra ser ?? :D

SV: Vi har träffats ett antal gånger och ja vi pratar med varan? Jag känner att emil är verkligen den killen jag har väntat på. Man kan verkligen prata med han om vad som helst och typ vara sig själv :)  Det är därför jag älskar han! Vi träffas öppet i skolan och pussas och sånt ja. Våga gärna skriva ditt namn nästa gång!

15 September, 17:03

Outfit

Orkade inte imorse så tog bara på mignåt!
HAHA va gör jag!?
Puss ♥ !

Hem ljuva hem.....Eller?

iHola! ♥
Kom hem för drygt 20 minuter sen, fick skjuts av min gulliga pojkvän med moppen. Som jag skrev förut så va jag skit nervös men det gick över näör jag väl satte mig på moppen! Shit va skönt det va ändå att slippa gå hem,? Lattjej.com! Och när man satt på moppen och bara kände hur det blåste, jag kan fatta att emil gillar det! Gud vilket intressant inlägg känner jag....?

Just nu sitter jag i soffan och funderar på att ta nåt att äta, är faktiskt hungrig! Måste tagga till ikväll jue!
Jaaja, ha det gött !
Saknar min kille :(
Ps. Outfit kommer sen :D
random bild från Thailand! SAKNAR!

Engelska

ChaCHa ♥ !
Sitter i klassrummet nu och har engelska... JIPPI......!

Fick precis reda på att Emil klarade sitt moppeprov så han får köra nu ;) glad flickvän! Så han kommer och hämtar mig vid 13.50 och kör mig hem :P nervös? JAPP! Men det går nog bra! :D
Aja, nu måste jag jobba!
Lite kul men några nya läsare också hoppas ni stannar kram! ♥
Adda facebook Moa Jodin! Snygg brud, singel :D Come on guys!

klassråd men tankarna på vift

Tjo! ♥
Sitter i klassrummet och har klassråd men mina tankar tänker på nåt annat :) ah ni kan ju gissa vad jag tänker på! :)

Asså jag har träffat Emil en gång idag inte bra :(

ha det bra kram! ♥
 
Längtar tillbaka till sommaren :(


Hemkunskap!

Hej! ♥
Nu sitter jag och ska ha hemkusnkap, det är jäääätekul! brevid mig har jag julia och Moa som är så himla bäääääst, hihihih!
Idag så har jag fullt upp hela dagen! Först innebandy träning 16.00-18.00 men jag måste gå tidigare för jag har fotbollsmatch och det är samling till den 17.45 aa :)
Aja, men nu måste jag kolla på någon trök film så ha det bäst! PUSS!
Random bild!

Here I go again!

HejHej! ♥
Som ni märker så börjar jag blogga lite smått igen, men det är sjukt tråkigt att ingen kommenterar!?
Vad har ni gjort idag då?

Själv har jag ju bara varit hemma eftersom jag har varit sjuk, så jag har kollat på tv och varit inne på datan, och snakat skype med andra sjuklingar! :) Nu har jag precis duschat och nu sitter jag i min OnePiece och chillar på´t. Emil har slutat sin träning nu och va typ på väg hem så han ska la ringa snart gissar jag :) Lycklig tjej här!

Aja, ha det bra små sötnosar så hörs vi imån!
Puss ♥!
Random bild från i sommras

Shuee!

Sitter hemma och kollar på Smallville och skypar med Heidi! Ska la snart äta nåt? :) aja trök inlägg men skit samma!
ÅHH JAG SAKNAR MIN ÄLSKLING! <3 <3 <3
KRAM!
Bild från i sommras!

Videoinlägg


David Beckham

Vad tycker ni? ska david ha snaggat hår eller ska han har det långt? Själv tycker jag han är snyggare i långt! Kommentera din åsikt!

2011-09-11

                                                             2011-09-11 ♥♥♥ 
                                                           
                                                    Emil Ekholm  ♥  Isabelle Angberg
                                                                           = 
                                                                      FOREVER!

 


Har aldrig känt denna känslan förut!
När jag är med dig kanjag verkligen vara mig själv!
När jag säger " Hejdå" till dig så saknar jag dig efter 5 sekunder!
Jag vill verkligen att detta ska hålla!
Jag ska göra allt för att det ska gå!
ÄLSKAR DIG!


Jo..

Jonna jag kan visst sluta skriva pågrund av att jag inte får några kommentarer! Det är ju det som gör att man forstätter.....

Seriöst!

Jag slutar nu! Jag får inte en enda kommentar! Menjag kommer har kvar bloggen men kommer inte skriva nåt på ett tag!

Ha det bra puss! :*

Du gör min dag sötnos!

Varje gång jag vaknar tänker jag på dig det är du som får mig att gå till skolan! När jag träffar dig så kan jag inte sluta le! Ditt leende är så gulligt! Ååh jag är kär!

21.15 - 02.30 Akuten

Det började med att jag skulle spela match med juniorerna, när jag kom in på planen så spelade jag i typ 7 minuter sen ramlade jag och tog imot med handen och då hörde jag ett knakande ljud det lät verligen som en gren knäcktes! Så efter matchen så åkte jag och pappa och oscar till akuten vi spelade ju på Kongevi så det va nära,  jag trodde typ det skulle ta en timma men nej nej det tog 6 TIMMAR!!! ÅÅH så sen när jag fick min diagnos så visade det sig att det inte va någon fraktur! Så jag fick en metela (stav) se åkte vi hem och då duschade jag ochh sen smsade jag tränare nu saka jag gå! hej!

RSS 2.0