When I woke up this morning i just wanted to hold you but then i realized that you are no longer in my life.

Sitter i stugan nu och deppar ihop typ... allt är just nu skit! Mamma jag vet att du kommer komma och prata med mig om du ser detta även pappa men jag kommer antagligen inte berätta vad det handlar om.
Läste precis på text tv att för mycket andvänding av mobilen kan ge en sömnproblem och deppression.. något som har hänt mig? :( JAG ORKAR INTE MERA!!
Aja hoppas ni mår bättre än mig..

Kommentarer
Postat av: Anonym

fin blogg!

2012-03-11 @ 12:20:23
URL: http://gyminspiration.devote.se/
Postat av: j u l i a

du får tolka det här hur du vill men var bara tvungen att skriva! jag kan erkänna att jag har tyckt att det har känts lite överdrivet med alla dina deppiga inlägg/statusrar osv men tycker synd om dig också. Men tror du gör dig själv en stor tjänst om du slutar tänka på honom och fortsätter blicka framåt, du är bara 15 år (knappt det), du har inte ens levt än. Det kommer nya möjligheter och när gamla dörrar stängs öppnas alltid nya! Tro mig, genom att skriva hur dåligt du mår förändrar inget, sluta påminna dig själv om hur det känns inuti! Om du fokuserar på andra saker (fotboll, kompisar, skolan) så kommer du släppa honom till slut! Livet är för kort för att gå runt och älta vad som har hänt. Tänk på allt roligt du ska göra i sommar istället! Kram, hoppas du förstår att jag menar väl!

2012-03-11 @ 17:03:37
URL: http://nattstad.se/stylebyjulia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0